Op zaterdag 19 augustus organiseert KBBC Upkot Sparta Laarne zijn allereer..."/> Op zaterdag 19 augustus organiseert KBBC Upkot Sparta Laarne zijn allereer..."/> Op zaterdag 19 augustus organiseert KBBC Upkot Sparta Laarne zijn allereer"/>

Clubdag KBBC Upkot Sparta Laarne

19/08/2017 - 10u00 Sporthal Veldmeers Klik op de kaart voor de wegbeschrijving

Op zaterdag 19 augustus organiseert KBBC Upkot Sparta Laarne zijn allereerste clubdag.

We starten om 10u met de allerkleinsten (op de lage doelen) en in de namiddag zijn de grote jongens en meisjes van de partij.

Alle coaches en speelsters/spelers van de club zijn die dag aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Het doel van deze allereerste clubdag is om de spelers en speelsters samen te brengen, jong en oud, groot en klein.

De jeugd is de toekomst van iedere sportclub en we willen hen motiveren om het beste uit hun sportieve carrière te halen.

De training zal worden gegeven door Tom Poppe (Dames A). Hij zal bijgestaan worden door alle andere coaches van KBBC Upkot Sparta Laarne.

Dankzij onze actie “Iedereen tegen Kanker” van vorig seizoen, komt TOMAS VAN DEN SPIEGEL op onze clubdag training geven aan de allerkleinsten.

Hij zal aanwezig zijn van 10 tot 11u.
Tomas is een internationale speler geweest, Belgian Lion en heeft tonnen ervaring en kennis te delen, dus wees er zeker bij!

Indien je nog iemand kent die graag eens komt testen of meetrainen, breng maar mee! De ouders zijn natuurlijk ook welkom als toeschouwers.

Dus zet maar in je agenda:
–> Zaterdag 19 augustus om 10u of 14u aanwezig op de clubdag! Amusement verzekerd!

 

Sparta Laarne organiseert:

    Handig

    Spartan Tweets